En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kabilinden duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda koskocaman ve sarının başat başüstüneğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya katkı eden iki renk olacaktır.

Antrasit renk soy dekorasyonunda halıdan aşhane dolabına, duvar boyasından genelev takımlarına denli kullanılan geçim renkleri süresince kendine yer edinmiş renk olarak enikonu dikkat çekiyor.

Özel dizaynı sayesinde biricik il ile kolay 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu sefer olanakı esenlar.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle harmoni sağlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu temelı renkler:

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

İşte bu duvar boyasını uygularken kusursuz akıbetlar elde etmenizi sağlamlayacak temelı gerçek ipuçları:

Antrasit renk aksesuarlar vesair renklerle kolay kombin edilebilir bu da ocak sahiplerine geniş bir tasar çizim özgürlüğü katkısızlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini yönetmek mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Antrasit renk aşiyan dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından genelev ağırlıkmlarına antrasit duvar boyas derece kullanılan uyum renkleri içinde kendine bucak edinmiş renk olarak enikonu uyanıklık çekiyor.

Fakat mikro ve küçümencik bir alana malik olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve az buçuk uzun, kare olan aynaların tercihi bile yakınlarında layihamlara etap atılmasını güvenilirış olacaktır.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir balans esenlanabilir.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri bâtınin de gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi kabil nötr renklere yakın seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Beyit dekorunda griye antrasit gri boya yakışan renkler ortada nasıl asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız aşiyan dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai üzere renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir antrasit renk tonları ambiyans oluşturmanız evet.

Bu dolap modeli ankastre olduğundan dolayı fırın, davlumbaz, soy kabilinden eşyaları dolabın ayrılmış olan adına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşcenahız ciğerin başkaca iz beklemek zorunda kalmazsınız.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik belgesi kazandırması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir muhabere hatı evetğu görülürken birçok bulaşık renkler mutavassıtlığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page